Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Op dit forum poneert de docent zelf 9 stellingen die zich lenen tot discussie
  Van 9 miljard dollar in 1964 44 miljard in 1969 naar 80 miljard in 1972
  Hypotheken leningen sparen verzekeringen en pensioenen

Meer geld voor inzicht in de basis van ziekte en gezondheid bij de mens.

Voor Financiering

Deze financiering is uitdovend en beperkt tot drie jaar. Het is de eerste maal dat een dergelijke benadering wordt gevolgd. Meer geld voor inzicht in de basis van ziekte en gezondheid bij de mens. Een eigen zaak uit de grond stampen is geen sinecure. De bijlagen bevatten meer uitgebreide informatie over de voortgezette opleiding. Hogescholen kunnen voortgezette opleidingen inrichten onder volgende voorwaarden art. De Vlaamse regering kent bij besluit de financiering toe vr 31 mei.

Jaarlijks kent het FWO-Vlaanderen voor alle studierichtingen de zgn.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.