Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De risico’s zijn doorgaans groter dan bij obligaties; het rendement gewoonlijk ook
  Jan belt bij zijn onderbuur aan en vraagt of hij de volgende avond de stereo installatie mag le
  Vraag een vrijblijvende offerte of maak een afspraak met een Immotheker in je buurt

Mama Cash is een onafhankelijk financieringsfonds voor vrouwen.

Frisia Financiering

Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt. Deze lage rente levert u een flink voordeel op dat kan oplopen tot honderden euro's. Bekijk onze tv-commercials nog eens rustig op uw pc. Binnen een vastgestelde looptijd met een vaste rente wordt er maandelijks afgelost en rente betaald. Denk aan de mogelijkheid om uw spaargeld te gebruiken. Deze geeft de mogelijkheid tot een bepaald maximum geld te lenen en is flexibel. In de loop der jaren hebben zij al duizenden mensen met raad en daad terzijde gestaan en ervoor zorggedragen dat zij verstandig hebben geleend. Er wordt een variabele rente betaald over het opgenomen deel en aflossen is boetevrij. Bijvoorbeeld voor de aankoop van een auto of motor. Buiten het feit dat uw medewerkers mij altijd bellen op een tijdstip dat het niet uitkomt heb ik hen er nog steeds niet van kunnen overtuigen dat ik niets, maar dan ook helemaal niets met uw bedrijf te maken heb en wil hebben. Wij hebben geen koophuis dus ook geen hypotheek want ik less op dit forum alleen maar over hypotheken.

Verantwoord Financieel Plan werkt samen met de grootste banken en verzekeraars van Nederland. Tja, jij koos er zelf voor geld te lenen en de contracten te tekenen. Vind de goedkoopste verzekering, vergelijk leningen en hypotheken. De Riviera Credit card geeft snel en makkelijk extra ruimte om lekker te kunen leven. Een hypotheek wordt meestal gebruikt bij een lening voor een huis of schip. Geld lenen voor elk doeleinde tegen de laagste rente met de beste voorwaarden. De EuroFinancier voor snel en voordelig geld lenen.

Het rekeningnummer wordt alleen gebruikt om uitbetalingen te doen. Roemers Finance is gespecialiseerd in het financieren van cosmetische ingrepen die niet vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.