Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Makkelijk rijk worden. Dat hele verhaal doorlezen vind ik al te moeilijk, ik wacht wel tot het lot het mij brengt.

Rijk Worden

Ik bedoel als iemand mij aardig vind mogen ook zomaar een bedrag storten hoor. Vervolgens verstuur je het door aan jou hyves genoten. Het is hetzelfde als voorstellen dat alle Nederlanders elke uur tegelijkertijd bij een landgenoot een euro op de rekening storten. Het is de makkelijkste manier om veel geld te verdienen. Je krijgt dan zelf een nummer die plak je in het bericht op de plaats achter geld aan waar nu een nummer staat van de persoon die het voor jou aan heeft verstuurd. Op die manier probeer ik het aan het grote publiek te verkopen. Binnen een week is het al mogelijk de 14 mensen te halen om break even te staan en daarna te verdienen. Nederlandstalige spaarprogramma's heeft Quickmoney.

Mocht het je om welke reden dan ook niet lukken 14 mensen te halen, je kunt stoppen wanneer je wil. Ik sta zelf ook erg versteld van dit bedrag, als je het niet gelooft kun je het zelf ook narekenen. Energiecentrales buiten de aarde zouden wel een oplossing kunnen zijn. Stelt je voor dat je slechts 5 mensen werft en deze mensen onder u allen ook 5 mensen. Nee, want die doen alles zelf en bieden hun muziek niet via legaldownload. Europese maansatelliet SMART-1 en eerste voorzitter van LUNEX.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.