Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Er zijn diverse leningen die elk een ander doel kunnen dienen
  Consumentenkredietovereenkomsten zijn in principe van bepaalde duur
  Zou Barney eigenlijk snappen dat er een tijd is van komen en een tijd van gaan

Maar als de uitleenpost klaar is, kan men met een recept van de huisarts hier een rolstoel of krukken lenen.

Krukken Lenen

Daarom blijft de belangstelling onverminderd groot. Alle andere zaken moet hij zelf maar bij elkaar zien te krijgen. Omdat het ziekenhuis zelf geen voedsel kan betalen moeten patiënten hun eigen eten meenemen. Zou er iets aan de hand zijn? De dokter legt rustig uit dat de Nederlandse televisie vandaag komt filmen. In de zomer komen dan tientallen mensen uit Goes om daadwerkelijk de handen uit de mouwen te steken. Na een flinke tocht door de modder, lopen de artsen het zigeunerdorpje in. Tijdelijk niet bereikbaar Momenteel zijn er weer een aantal problemen met de database. Nogmaals!! Zorg dat u niet uw huis wordt uitgezet!!. Moeten we allebei lid blijven van de VerenigingNee, één lidmaatschap per huishouden is voldoende.

De Zeeuwse neuroloog Frank Visscher leidde EO-Metterdaad rond langs een aantal medische projecten. Dus waarvoor wil je ze aanklagen? Je hebt naar mijn idee geen poot om op te staan. Voor andere artikelen stelt de uitleenmedewerker de indicatie. De Roemeense overheid vergoedt namelijk alleen maar de salarissen. De Zeeuwen zijn twaalf jaar geleden begonnen met het opknappen van het ziekenhuis. Sommige hulpmiddelen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Tegelijk komen de mensen en kinderen uit hun huizen.

Jaar na jaar en afdeling na afdeling werd door een stel enthousiaste vrijwilligers onder handen genomen. Loophulpmiddelen vallen onder de Regeling Hulpmiddelen. Ik ben een meisje van 14 jaar en woon in Amsterdam. Het is hier Amerika niet waar je iedereen zo maar voor het gerecht kunt slepen. Anton Nagy heeft ons mee genomen naar een zieke man met maar één been.

Je kunt volgens mij niet zeggen dat je door een fout van het ziekenhuis, of van de arts nog steeds pijn hebt. In dat geval betaalt u, na zes maanden, huur aan Icare. Een complete keuken die overbodig was in een ziekenhuis uit Zierikzee werd vervoerd naar Baraolt en doet daar nu al tien jaar dienst! En wat te denken van het voedsel. De houten karren zijn vaak het enige middel van vervoer voor de arme mensen in Roemenië. Ik moet met mijn kindje naar het consultatiebureau. Indien nodig bezorgen en installeren onze medewerkers de artikelen bij u thuis. In twaalf jaar hebben de Zeeuwen door een groot aantal giften en acties al veel zaken kunnen regelen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.