Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dit is de totale periode waarover u de hypotheek wilt aflossen
  Op de middellange termijn verwacht men echter toch weer een lichte stijging
  Goedkope huisfinanciering nodig.Vraag hier in drie stappen een gegarandeerd lage hypotheekoffer

Maar als de hypotheekrente stijgt, zult u relatief weinig betalen.

Actuele Hypotheekrente

Alle hypotheekrente tarieven van alle geldverstrekkers banken en verzekeraars in Nederland voor een hypotheek lening. Bereken online de hypotheek, de maandlasten van de voordeligste hypotheek. Maar als de hypotheekrente stijgt, zult u relatief weinig betalen. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Wat de hypotheekrente op de lange termijn doet is moeilijk te voorspellen. Aanbieders van hypotheken doen er alles aan om nieuwe klanten binnen te halen of bestaande klanten te behouden. Wilt u dagelijks de laatste hypotheek rentestanden per rss ontvangen, daarvoor kunt per bank een selectie maken.

En vind zo de goedkoopste hypotheek tussen alle hypotheken. Voor de financiering hiervan wilt u een hypotheek gebruiken. De rente bepaalt voor veel mensen de hypotheekkeuze. De Postbank adviseurs begeleiden en adviseren u kosteloos.

Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. De strijd om de klant op de hypotheekmarkt is nog altijd niet geluwd. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Postbank heeft verschillende hypotheken die passen bij uw persoonlijke situatie en wensen. En begrijpelijk, immers de rente bepaalt voor een groot deel het bedrag dat u iedere maand betaalt. Iedere specifieke situatie vraagt om een advies op maat. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen.

Droomt u van een huis en wilt u niet wakker liggen over uw hypotheek? Of heeft u al een huis, maar ligt u wakker van uw huidige hypotheek? Bereken dan hier hoe laag uw hypotheek maandlasten kunnen zijn. Kijk op de maximale hypotheek berekening voor een goede indicatie van u leenvermogen. Maar heeft u erover nagedacht wanneer de rente plotseling stijgt. Wilt u weten hoeveel u kunt lenen, wat uw maandlasten worden en welke hypotheek het beste bij uw situatie past? Of heeft u extra geld nodig? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Online direct inzicht in de maandlasten en hypotheekvorm die bij u passen. Daar kun jij als consument natuurlijk van profiteren, m.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.