Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Maak ook snel een hypotheek vergelijking bij Prijsvergelijk.

Vergelijk Lenen

Profiteer ook van de lage premies voor uw autoverzekering en vergelijk alle aanbieders van autoverzekeringen bij Prijsvergelijk. Hiermee worden veel regels voor geldleningen tussen de 200 euro en 75. Voordelig lenen is een combinatie van rente, vorm en vrijheid van aflossing en verzekeringen. Bewaar uw favoriete producten zodat u deze snel kunt terugvinden. Goedkoop lenen willen we allemaal, maar goedkoper lenen is niet alleen op basis van de rente.

Na jaren van praten is het Europees Parlement tot een Europese Richtlijn voor consumentenkrediet gekomen. Er zijn diverse aanbieders op de markt die mensen met een BKR-codering een lening of hypotheek willen verstrekken. In drie korte en eenvoudige stappen helpen wij u bij het selecteren van de geschikte leenvorm en bieden u een overzicht van aanbieders die bij uw gewenste situatie passen. In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.