Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Maak dan een afspraak met uw Postbank hypotheekadviseur.

Huis Hypotheek

Hypotheek-calculatorMet dit programma kun je een overzicht berekenen van de maandelijkse lasten bruto en netto die verbonden zijn aan een door u opgegeven spaarhypotheek. Bezitten u en uw partner samen een eigen woning? Dan moet u beslissen wat daarmee gebeurt. Uw hypotheek bij hypotheekbeter en woonbeter voor meer financiele ruimte. Om uw leven aangenamer te maken, bent u hier op de juiste plek. Lees hier alles wat u moet weten als u een hypotheek wilt afsluiten. Tevens kan het effect van extra premiestortingen in de eerste zes jaar van de looptijd bekeken worden. Voor een nieuwe hypotheek kunt u ook bij ons terecht.

Ik wil mijn hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten. Te veel gezinnen betalen maandelijks nog steeds te hoge vaste lasten terwijl dit niet nodig is. Laat uw persoonlijke lening omzetten naar een hypotheek en u houdt meer geld over. In een kort persoonlijk gesprek kan een adviseur bij u uit de buurt al in enkele minuten voor rekenen hoeveel u kunt besparen. Onze erkende hypotheekadviseurs bekijken graag vrijblijvend voor u welke hypotheek het beste bij uw wensen en persoonlijke situatie past. Leningen omzetten en de overwaarde van uw uit opnamen voor woning verbetering en het aflossen van schulden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.