Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Lopende leningen blijven namelijk vallen onder de oude tarieven.

Lening Ib Groep

Lopende leningen blijven namelijk vallen onder de oude tarieven. Wat een geklungel zeg! Inderdaad om gillend gek van te worden. De lening is bedoeld om jouw collegegeld te betalen. Een studieschuld heeft geen invloed op het recht op een sociale uitkering. Maak een onafhankelijke vergelijking van alle financiŽle producten.

Hanzevast capital vastgoedfondsen beschermen uw vermogen tegen de oplopende inflatie. Ze kiezen bovendien steeds vaker het maximale leenbedrag. Stuur het naar een raadslid in je gemeente, kan die ermee aan de gang. Het is al een tijdje geleden dat ik heb gestudeerd dus het kan zijn dat dit inmiddels wel meer is geworden. De aflosfase, die begint op 1 januari na de aanloopfase van twee jaar. Als je studeert, kan het gebeuren dat je net niet rond komt van je studiebeurs en eventuele bijdrage van je ouders. Hanzevast capital scheepsfondsen brengen u in de gelegenheid te profiteren van de immer groeiende wereldhandel. Volgens de LSVb is het niet nodig, omdat de nieuwe regeling alleen voor nieuwe studenten en dus niet nieuwe leners gaat gelden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.