Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Bij een hypotheek of woonkrediet kan je kiezen tussen vaste of variabele ( ook wel degressieve
  De koersen worden getoond met een vertraging van ongeveer 15 minuten
  Dexia speelt een actieve rol op de secundaire markt van obligaties en oloís

Links over leningen, hypotheken, sparen en pensioen.

Bank Sparen

Dankzij Dexia Bank kan u uw kinderen een goede start in het leven helpen maken, bijvoorbeeld door hun een deel van uw spaargeld mee te geven. Uw professionele inkomsten en uitgaven fluctueren in de tijd en zijn meestal niet synchroon. Acme Bank Belgium heeft bijzondere aantrekkelijke formules voor u waarmee u een optimaal rendement uit uw spaargeld haalt. Rendement op jaarbasis van uw spaargeld op een db Plus Boekje in de aangroeifase, basisrente en aangroeipremie inbegrepen. Links over leningen, hypotheken, sparen en pensioen. Op het detailscherm kan u de gegevens wijzigen frequentie, begunstigde rekening, mededeling. Handige informatie over alles wat te maken heeft met sparen. Ofwel kiest u ervoor om een bepaald bedrag op uw rekening te behouden het minimumsaldo en enkel het vast bedrag te sparen indien dat minimumsaldo wordt overschreden. Regelmatig gespaarde kleine bedragen kunnen veel opbrengen.

Sparen of beleggen zijn twee manieren om geld opzij te zetten. Indien dit niet het geval is, zal de opdracht niet worden uitgevoerd. Goffin Bank biedt u de keuze uit een hele reeks kasbons met verschillende looptijden. Het maximumsaldo zal uiteraard nooit worden overschreden. Verdien geld door anderen te laten besparen op diensten waarover ze reeds beschikken. Dexia stelt verschillende formules voor waarmee u een financiŽle reserve voor uw pensioen kan opbouwen.

Bekijk onze aanbevolen beleggingen die helpen een fraai kapitaal bij pensioen bijeen te sparen. Doe een simulatie volgens het bedrag dat u wenst te bereiken of dat u iedere maand kan missen. Voor geld dat u langer opzij kan zetten, kunt u een hoger rendement behalen. Indien het minimumsaldo niet wordt bereikt, zal de automatische spaaropdracht uiteraard niet worden uitgevoerd. Om een droom te realiseren, zijn toekomst of die van zijn naaste familieleden veilig te stellen of om onverwachte gebeurtenissen op te vangen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.