Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Of u spaart leent of een hypotheek heeft u wilt op de hoogte blijven van actuele en de voor u m
  De invoering wordt geregeld middels de Invoeringswet Wet financiering sociale verzekeringen (29
  Op dat moment zal je het reeds terugbetaalde bedrag opnieuw kunnen lenen

Lening met als onderpand een verzekeringspolis die waarde heeft.

Particuliere Lening

Meestal stuurt de financier maandelijks een overzicht aan de lener. Wij claimen het doorbetaalde loon dat de werkgever moet betalen aan de arbeidsongeschikte werknemer. Salaris-terughalen* is een gespecialiseerde dienst van Ridder Letselschade te Zeewolde.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.