Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Bouwfonds Hypotheken geeft het intermediair een ~Snel Rond Garantie~
  Aegon verlaagde de hypotheekrente ook al in december
  Al deze voorwaarden moeten met de grootste zorg worden opgesteld

LenenGeld nodig, autofinanciering, een verbouwing, een lening .

Zakelijke Financiering

LenenGeld nodig, autofinanciering, een verbouwing, een lening . Indien een kleine lening tussen twee vrienden of familieleden wordt afgesloten, zal er over het algemeen geen rente betaald worden. Visa Card ServicesInformatie over de Visa-card en de diensten, voor zowel particulieren als bedrijven. Bij grote bedragen zal dat echter in veel gevallen wel gebeuren. HuisenhypotheekHaal het beste hypotheekadvies in huis . Nationale leentestOntdek of u teveel betaalt en wat een lening kost . De bank leent het geld aan iemand die een huis koopt.

Een lening aan een persoon om andere zaken dan een woning aan te schaffen. Wat de juiste wijze is, is afhankelijk van diverse factoren. Omdat het risico hiervoor groter is, aangezien een onderpand ontbreekt, zal de rente over een persoonlijke lening hoger zijn dan de hypotheekrente. KredietenOrganisatie gespecialiseerd in het verstrekken van kredieten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.