Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Roodstaan voor studenten is een vorm van een doorlopend krediet
  Het risico van beleggen in aandelen is dus groter dan dat van sparen
  Beleggen op de beurs! Alle informatie over de koers vindt u hier

Lenen voor een auto, verbouwing of van uw huis. Goedkoop geld euro lenen krediet lening hypotheek financiering, dat kan snel en goedkoop bij 10000euroeuro lenen.

1000 Euro Lenen

In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Overigens staat het huidige stelsel van studiefinanciering ter discussie. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten. Het kan geen kwaad om voor kleding elke maand wat geld opzij leggen. Een manier om je beurs aan te vullen, is een bijbaan. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Maar ik zie er niet tegenop om dat terug te betalen. Hou je bijverdiensten wel goed in de gaten, want de IB-Groep hanteert een maximum.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.