Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Lenen is soms best ingewikkeld, maar niet met ons advies!.

Reclame Lenen

Wat wel eens helpt, is een programma opnemen, want dan kun je de reclames bij het afspelen doorspoelen jammer genoeg niet in het toilet . Charly Heusschen en Norbert Pollemans zijn in Amsterdam het internationaal georiŽnteerde bureau Conspiracy gestart. Voor advies over veel geld lenen bent u hier aan het juiste adres!. Inderdaad Annemarie, zo is het, maar zolang het in de politiek slechts om de economie draait en niet om mensen, zal er naar te vrezen valt, ook dit opzicht weinig veranderen. Headline communicatie, het leukste reclamebureau van Amsterdam, werkt op de terreinen reclame, communicatie, journalistieke producties, educatie, internet en research. Ook promoten wij interessante business tools en tips die elke ondernemer en consument kan helpen bij het opzetten of. Ook ik vind de reclame walgelijk, en gebruik de reclames om even naar het toilet te gaan, nou en dat zegt volgens mij al genoeg. Lenen is soms best ingewikkeld, maar niet met ons advies!. Allemaal zouden we wel eens wat meer geld willen hebben, vraag daarom vandaag nog een leen advies aan!.

Mensen die in een soort trance raken bij het zien van een bepaalde auto. Voor een doorlopend krediet advies bent u hier aan het juiste adres!!. Om internet eenvoudig praktisch en handig te houden kan straks iedere inwoner van Nederland in vier stappen bij de gemeentelijke instellingen , de gezondheidszorg en andere belangrijke dienstverleningen in de buurt in een oogopslag vinden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.