Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Lenen Vergelijken. Vraag bij deze bedrijven vrijblijvend offertes aan.

Lenen Vergelijken

Een persoonlijke lening is een vorm van niet-doorlopend krediet. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. NoodkredietEven krap bij kas?Staat u rood, geen nood. Handig als u vooraf niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft. In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv. Of indien het doel waarvoor de verzekering ooit gesloten is niet meer relevant is.

Dat zijn de voordelen van de nieuwe Europese richtlijn voor leningen. Het krediet is afhankelijk van de waarde van uw woning. Vrij opneembaar en aflosbaar krediet tot een overeengekomen maximum. Niet iedereen kan voor een lening bij een gewone kredietverstrekker terecht. Na jaren van praten is het Europees Parlement tot een Europese Richtlijn voor consumentenkrediet gekomen.

Er zijn diverse aanbieders op de markt die mensen met een BKR-codering een lening of hypotheek willen verstrekken. Hoogte van de rente is vaak afhankeleijk van het limiet. Als je een persoonlijke lening afsluit, staan de looptijd, het rentepercentage en de totale kredietvergoeding die je tijdens deze looptijd verschuldigd bent, vast.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.