Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Vanaf 1967 werd het zilver in de gulden meer waard dan de gulden zelf
  Hun was een licht opgegaan en ze dachten aan hun berooide spaarbankboekjes
  Omdat wij via internet werken hebben wij de laagste rente van Nederland

Lenen, Betalen, wonen, sparen en beleggen, gezin beschermen,en meer.

Waarom Lenen

Bovenop de lening van de aankoopprijs, kunt u ook lenen voor de verbouwing van de woning. Samen met uw kantoordirecteur of adviseur bekijkt u de verhouding tussen uw maandelijkse inkomsten en de afbetaling die u maandelijks zal moeten verrichten. Waarom kinderen moeten sportenSport kan helpen om minder schuchter te worden, depressieve stemmingen te overwinnen en agressie kwijt te raken. De lening op afbetaling is een kredietcontract waarbij u een bepaalde som geld leent van de bank en u zich ertoe verbindt deze som terug te betalen met periodieke stortingen. Lenen, Betalen, wonen, sparen en beleggen, gezin beschermen,en meer. Meer nog, in bedrag koopt u evenveel, maar u koopt veel meer units aan wanneer zij relatief goedkoop noteren. Reeds honderd jaar staan wij garant voor een perfecte service in lenen en verzekeren. Bovenstaande sloganeske leuze roept behoorlijk wat scepsis op, maar.

We wensen alle bouwers nog veel succes bij de bouw van hun droomhuis. Ik kom niet in aanmerking voor een sociale hypothecaire lening. Het maximum bedrag van uw lening is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Tabnum2 = 5, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 7. Hebt u een vraag of een probleem? Wij zijn de klok rond bereikbaar per telefoon.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.