Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Lees meer over de beoordeling van uw kredietaanvraag.

Zakelijk Krediet

Lees meer over de beoordeling van uw kredietaanvraag. Het bewaken en veiligstellen van het werkkapitaal is voor hen dan ook het belangrijkste wat er is. Onafhankelijk krediet en hypotheekadvies krijg je alleen bij krediet. Regel hier, telefonisch of on-line, de voordeligste lening. Bij achterhoek krediet kunt u geld lenen voor velerlei doeleinden. Als ondernemer heeft u graag zelf de touwtjes in handen. Kredietdesk geeft u een persoonlijk advies, toegespitst op uw situatie. Voor uw spaarleen krediet, doorlopend krediet, persoonlijke lening, autolening, scheepshypotheek, hypotheek, tweede hypotheek, verzekeringen, etc. De meeste beleggers zullen weinig moeite hebben met deze vraag.

Met het Actief Krediet vergroot u uw financiŽle middelen, zodat u steeds genoeg ruimte heeft voor de financiering van bijvoorbeeld voorraden, debiteuren of projecten. Het bestand dat u probeerde te downloaden kon niet gevonden worden. Het rentepercentage van het Actief Krediet is lager dan het Basiskrediet, omdat bij dit krediet de bedrijfsactiva verpand worden. Die kunnen tot op de cent nauwkeurig berekenen wat ze wanneer in moeten zetten. Via ťťn telefoontje uitsluitsel over kredieten tot maximaal 400. Daar is het tegenwoordig mogelijk om in te zetten op de bewegingen van de beurzen.

Om uw kredietaanvraag in behandeling te nemen vragen wij u een uittreksel van de Kamer van Koophandel op te sturen. Biedt informatie over leningen en de mogelijkheid deze af te sluiten. Krediet portaal biedt u een heleboel links aan naar informatie over kredieten en alles wat daarmee samen hangt; lenen, adviseurs, sparen, financiŽle planning en allerlei financieel advies. Op basis van tips, analyses, grafieken, jaarverslagen, adviseurs, goeroes en noem allemaal maar op. Krediet op basis van de WOZ-waarde van uw eigen huis. Let op! De FOREXhandel kan tot aanzienlijke verliezen leiden en is zeker niet voor iedereen geschikt.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.