Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De bevoegde administratie zal het bedrag van je pensioen berekenen
  Er zijn bepaalde objecten die verplicht aangeschaft moeten worden
  Koop aandelen in bedrijven met een ijzersterk management

Leent geld aan particulieren zonder tussenpersonen.

Direct Geld Lenen

Voor direct van een lening bij KredietService kan u rekenen op persoonlijk, professioneel advies en een snelle binnen 1 uur!, objectieve beslissing. Overname van uw lening en samenvoeging van kredieten. Met Rondo beschikt u over een persoonlijke geldreserve die u op elk moment kan aanspreken. Beleggerscommunity met originele observaties, meningen en beleggingsideen. Mijn Geldreserve, hiermee ziet u al onmiddellijk welke permanente geldreserve het best bij u past. Overzicht van soorten korte leningen en kredieten op afbetaling. Uw geldreserve is immers rechtstreeks verbonden aan uw Zichtrekening. Geld nodig? Voor een doorlopend krediet, centraliseren, hypotheek of lening op afbetaling tegen een zeer lage rente. Wij hebben de gepaste oplossing voor U, snel, eenvoudig en discreet.

Leent geld aan particulieren zonder tussenpersonen. Belangen, onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Goedkoopste en voordeligste persoonlijke lening on line afsluiten. Vul on line uw financiering aanvraag in voor gepersonaliseerd advies over een lening. Het systeem boekt op veel plaatsen een groot succes.

Het leven is er om van te genieten en KredietService helpt U daarbij. In 4 eenvoudige stappen loodsen wij u door de procedure. Vlaams woningfonds voor grote gezinnen helpt met hypothecaire leningen. Kredietkaart met snel en voordelig krediet. Vlaamse Waarborgfonds normaal gezien elk jaar toeneemt. Uw uitgaven hangen in de eerste plaats af van de inkomsten die u ontvangt. Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.