Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Robeco is in Nederland marktleider voor beleggingsfondsen
  Over het extra te lenen bedrag dient uiteraard ook rente betaald te worden
  De verschillen tussen gemeentelijk sportbeleid zijn hierdoor groot

Leen- en Borggilde kwam van particuliere weldoeners.

Particulier Geld Lenen

Leen- en Borggilde kwam van particuliere weldoeners. Het Landbouwkrediet is de partner van de rurale gemeenschap in BelgiŽ. Lenen, Betalen, wonen, sparen en beleggen, gezin beschermen,en meer. Ook in Emelgem en in Kachtem bestaat er een afdeling. Wij bieden kredieten voor alle doelen snel en discreet,online aanvraag mogelijk. Explicitering van de rechtsopvattingen van Harry Lutz en Judge Crease. Belangen, onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Wij bieden scherpe rentevoeten voor een lage rente lening. Het leven is er om van te genieten en KredietService helpt U daarbij. Het concept van Res Barter komt oorspronkelijk uit Zwitserland.

De gewone leden werden vergoed bij ziekte of werkonbekwaamheid. Maandelijks wordt in het netwerk voor zo'n 2,5 miljoen euro geruild. Ghekiere was een van de dodelijke slachtoffers van de tyfus. Beleggerscommunity met originele observaties, meningen en beleggingsideeŽn. Persoonlijke en hartelijke relaties en een professionele dienstverlening vormen de kern van de business van de bank. Betaal je niet elke maand trouw een gedeelte van het geleende bedrag terug plus intresten, dan verkoopt de bank je pand en recupereert ze het geleende bedrag. Jansen Doe het Zelf uit Genk sloot zich vier jaar geleden aan bij Res Barter.

Een kleinhandelaar betaalt door zijn eigen producten of diensten te ruilen aan verkoopprijs.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.