Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Sommige andere banken die internetsparen aanbieden doen dat per kwartaal
  De top van de berg was aldus het heiligdom van de goden
  Koop aandelen in bedrijven met een ijzersterk management

Leasing maakt de integrale financiering van een onroerend goed voor u mogelijk.

Off Balance Financiering

Leasing maakt de integrale financiering van een onroerend goed voor u mogelijk. Via leasing heeft u geen hypotheekkosten en kan de B. Bij deze automatische overgang van eigendom van het gebouw zijn geen registratierechten verschuldigd.

Het Mazda Fleet Team stelt u drie formules voor, die het beheer van uw wagenpark op een efficiŽnte en rendabele manier vereenvoudigen. BelgiŽ krijgt de naam een procesziek landje te zijn. Nadeel aan deze operatie zijn de registratierechten bij de respectievelijke overdrachten. Deze techniek wordt dan ook zeer zelden gebruikt, temeer daar de aanvrager in de meeste gevallen zijn kredietwaardigheid verloren is. Al meer dan 2 jaar sta ik de Vlaamse pers niet te . Op materieel en outillering die onroerend kunnen worden door bestemming, dient er geen onroerende voorheffing betaald te worden indien de machines en het onroerend goed aan verschillende eigenaars toebehoren. De mogelijkheid om te komen tot een veel minder ge . Dit artikel komt uit de Kennisbank van Business Issues. Onze talrijke financiŽle formules en servicepakketten zijn volledig op u afgestemd. Ik kan meegaan met de ideeŽn van Hugo L en van Jos .

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.