Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Belangen onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger
  Soms is een bedrijfslening nodig voor investeringen in de nabije toekomst
  Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en

Laagopgeleiden hebben de minste problemen met reclames over leningen.

Reclame Lenen

Laagopgeleiden hebben de minste problemen met reclames over leningen. Na een potje zaalvoetbal stond ik onder de douches en wat doe je dan? Zingen natuurlijk en wel het liedje van postcrediet heeft u een eigen huis, leen dan via postcrediet, kijk wat een goedkope lening postcrediet u biedt. Nederlander zapt weg bij reclame over leningenRuim 90 procent van alle Nederlanders noemt de leenreclames irritant en tweederde zapt weg als een dergelijke commercial op tv komt. Heeft u een nieuwstip of een mooie nieuwsfoto? Mail RTLNieuws. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten. Het is verplicht tenminste één telefoonnummer in te vullen. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.