Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Kunstuitleen van het museum Het Kruithuis in Den Bosch.

Kunst Lenen

Kunstuitleen van het museum Het Kruithuis in Den Bosch. Op onze monumentale locatie ontmoet oude ambacht en moderne artistiek elkaar. Over de kunstuitleen, in het centrum en in de wijken. Een groot gedeelte van de collectie is online te bekijken. De werkwijze van marlou Kursten Kunstbemiddeling is een afgeleide van haar visie.

Zij leent kunst uit aan ruim 2600 particulieren via de Artoteek. Een gedeelte van de collectie is online te bekijken. Galerie in Utrecht met een collectie hedendaagse kunst, gespecialiseerd in het verhuren van kunstwerken aan bedrijven, instellingen en particulieren. Een klein gedeelte van de collectie is online te bekijken. In de Kunstuitleen Nieuwegein treft u een uitgebreide collectie hedendaagse moderne kunst aan. Het grootste deel van de collectie is uiteraard uitgeleend.

Het werk van kunstenaars uit heel Nederland wordt in de collectie vertegenwoordigd. Particulieren kunnen het aankoopbedrag in termijnen betalen. De kunstuitleen is hiervoor een uitstekend instrument. Meer dan 4000 kunstwerken van 500 kunstenaars maken deel uit van onze collectie.

De kunstuitleen beschikt over rrn gevarieerde collectie kunstwerken van in Nederland werkende professionele kunstenaars. Gespecialiseerd in moderne Nederlandse kunstenaars. Wil hedendaagse beeldende kunst bekend maken bij een zo groot mogelijk publiek. Bemiddelt tussen beeldende kunstenaars en particulieren, bedrijven en instellingen. Kunstuitleen in de openbare bibliotheek van IJsselstein.

Sfeer, stijl en uitstraling; dat is de kunst van kunst. Verhuurt veelal vanuit de stedelijke cultuurcentra werken van jonge Vlaamse kunstenaars aan particulieren en bedrijven. Met lijst en links van uitleencentra, een agenda, informatie over kunstenaars, exposities en evenementen. Via de Kunstuitleen kunt u op een gemakkelijke en prettige manier genieten van vele verschillende vormen hedendaagse kunst of tegelijkertijd regelmatig andere kunstwerken uitproberen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.