Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het is een interessante formule als de rente op een laag punt staat
  Sommige banken hebben speciale beleggingsfondsen voor jongeren
  De bevoegde administratie zal het bedrag van je pensioen berekenen

Kredietkaart met snel en voordelig krediet.

Geld Lenen Voor Auto

Goedkoopste en voordeligste persoonlijke lening on line afsluiten. Overname van uw lening en samenvoeging van kredieten. Eurofuture beleggingstips voor futures op de AEX, Dow Jones Eurostoxx 50. Beleggerscommunity met originele observaties, meningen en beleggingsideen.

De kogel is door de kerk! U staat op het punt om een auto te kopen! Een nieuwe of een occasie, het is steeds een belangrijk moment. Van plan om naar Duitsland te verhuizen? Al verhuisd? Hier vindt u alle informatie over het wonen in Duitsland. De bejaarde man had al enige tijd op straat geslapen voordat hij bij een opvanghuis aanklopte. Robert, vader van vijf kinderen, was overmand van verdriet.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.