Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hoe langer de rentevaste periode hoe hoger het rentepercentage
  Ik wil mijn hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten
  De Argentijnse banken hadden op maandag 21 januari geen dollars meer

Koop aandelen in bedrijven met een ijzersterk management.

Aandelen Beurs

Koop aandelen in bedrijven met een ijzersterk management. Remember that the stock market is manic-depressive. Dat technische analyse een geweldig hulpmiddels is voor het voorspellen van de beursbewegingen zal een ieder be-amen die er actief mee heeft gewerkt. Het product dat door het bedrijf gemaakt wordt, moet helder en begrijpbaar zijn. As far as you are concerned, the stock market does not exist. Mocht u menen rechten te hebben op teksten of afbeeldingen laat dit dan weten dan worden ze direct verwijderd. Blijkbaar gunnen andere beleggers u het extra koopje. Warren heeft bijvoorbeeld al jaren een enorme positie in Coca Cola, om maar een voorbeeld te noemen. Zorg dat u alles van het bedrijf weet, laat u dus op geen enkele wijze negatief verrassen.

Het komt er namelijk op neer dat het merk door zijn eigen populariteit en wellicht dus door zr intensieve marketing verloren gaat. Mocht de koers verder dalen, maar zijn hier geen fundamentele redenen voor, koop dan bij. Om de Deler te verslaan, moeten jou kaarten in totaal meer waard zijn dan de zijne, zonder over de maximumscore van 21 heen te gaan. De koers van het bedrijf moet ten opzichte van de performance die het bedrijf heeft laten zien, of met redelijke zekerheid kan laten zien, laag staan. En dat het ook bruikbaar is voor korte termijn spreekt voor zich. It is optimism that is the enemy of the rational buyer.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.