Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Kleding of schoenen te klein of gestopt met voetballen. Hebt u nog ergens Frisia-kleding, voetbalschoenen etc.

Frisia Leeuwarden

Frisia mag daar zestig jaar lang zout uit de bodem halen en over die periode zou de bodem er 60 centimeter mogen dalen. Ter gelegenheid van de recente restauratie van de Hippolytuskerk geschreven boekje belicht de geschiedenis van de kerk, de voorgangers en de kerkgemeente. Kleding of schoenen te klein of gestopt met voetballen? Hebt u nog ergens Frisia-kleding, voetbalschoenen etc.

Een boek over de geschiedenis van de watergeuzen en hun rol in de 80jarige oorlog tussen 1566 en 1572. Lieve Bond, waar praten we over! Denk voortaan svp om uw taalgebruik. Zwaluwen nam na een scrimmage voor het doel al snel de leiding. Het vervolg met nog meer verhalen over Wieringen tijdens de tweede Wereldoorlog.

Als deze zweetlucht naar buiten komt is het nog reukloos. Ik weet niet of Arnold Vanderlijde zich hier al eens over uitgelaten heeft, maar ik ben er van overtuigd dat hij het met mij eens is. Het waterschap is ook bezorgd over de zoutwinning rond Oosterbierum en Tzummarum.

Uitgebreid toeristisch boekje over de barokkerk die nu de Dom van Fulda is. Vorig jaar deden er meer boksers mee dan bij de echte kampioenschappen van Nederland. Gisteren werden de Noord Hollandse kampioenschappen deze in de sportschool van Michel van Halderen in Purmerend. Met een goede loting kan je dan een heel eind komen. Ik hoop dat ik ongelijk heb, maar ik ben bang van niet. Als u de log niet ziet is het mogelijk dat deze beveiligd is met een wachtwoord. Bevat voor ieder dorpje of gehucht in Nederland toch op zijn minst basis gegevens.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.