Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Kieskrediet geeft u de mogelijkheid alle leningen te vergelijken.

Lening Omzetten

Informatie over verschillende soorten leningen, hoeveel u verstandig kunt lenen en bij wie u trecht kunt. Ik begrijp de commotie over het voorstel van Plasterk niet. Kieskrediet geeft u de mogelijkheid alle leningen te vergelijken. Lees alles over de ontwikkelingen rond crimineel Willem Holleeder. Vergelijkt diverse leningen indien u geld wilt lenen, uw krediet met de juiste lening. Een andere variant is het laten stijgen van de collegegelden. Vaak blijkt het voordeliger om de restschuld van uw huidige leningen op te nemen in een nieuwe. Geld nodig? Een voordelige lening sluit u af via directLenen. En dat zou het beste gebeuren door de salarissen te verhogen. Krediet afsluiten? Snel en voordelig geld? Bij bfa is het mogelijk! Kijk snel hoeveel u kunt lenen. Goedkoop lenen tegen de laagste rente kijk dan gauw op directlenen.

Dat bedrag wordt eerst aan studenten geleend; wie binnen de gestelde termijn afstudeert hoeft de basisbeurs na zijn studie niet terug te betalen. Volgens de commissie dreigt de komende jaren een groot lerarentekort. Ook de studentenvakbond LSVb reageerde met ongenoegen. Om dat tegen te gaan moet de aantrekkelijkheid van het leraarsvak worden vergroot, oordeelde de Commissie in september.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.