Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Uit mijn loontrekkende activiteit zal ik maar een laag pensioen hebben
  Goedkoop geld lenen via internet doe je hier! Vraag hier diverse leen offertes aan voor goedkop
  Slechts een keer bij de registratie van het voertuig

Je wilt iets graag hebben, maar je hebt er niet genoeg geld voor.

Geld Sparen

Wilt u zekerheid over de rente die u ontvangt? Dan kunt u sparen op spaarrekeningen met een vaste looptijd. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kiest u voor één van de mogelijkheden of voor een combinatie. Vijf valkuilen voor beleggersDe addertjes onder het gras kunnen je veel geld kosten. Via een Persoonlijk Spaaradvies bepaalt u op eenvoudige wijze welke spaarrekening het beste bij uw situatie past. Kostenbewust beleggenVier tips om te besparen op de kosten van beleggen. Wilt u een offerte ontvangen waarin alle hypotheek verstrekkers van Nederland worden vergeleken? Dat kan nu.

In beiden gevallen mag u tijdens de overeengekomen periode het spaargeld niet opnemen, tenzij u bereid bent om een flinke boeterente te betalen. Je kunt dan voor een klein bedrag beleggen in bedrijven die voor jongeren interessant zijn. Hoe langer u uw geld belegt, hoe groter de kans op een hoog rendement door stijging van de koersen. Kiest u voor flexibiliteit en kans op een hoger rendement, dan kunt u beleggen in beleggingsfondsen. Heeft u eenmalig een groot bedrag ontvangen? Postbank biedt verschillende mogelijkheden om uw geld opzij te zetten. Vraag de vrijblijvende offerte aan en informeer uzelf optimaal. Wilt u optimale vrijheid in opnemen en storten? Dan kunt u sparen op flexibele spaarrekeningen. Voordat u een deposito spaarrekening opent, is verstandig om eerst te bepalen wat het spaardoel van het ingelegde geld is en wanneer u het nodig heeft. Om een keuze te maken uit deze verschillende beleggingsfondsen kunt u eerst uw beleggingsprofiel bepalen. Nederlandse banken zijn hard op weg naar een uniform betaalmiddel via internet.

Heeft u meer financiële ruimte doordat u maandelijks meer geld overhoudt? Wat de reden voor uw inkomstenstijging ook is, Postbank heeft altijd een geschikte manier om maandelijks geld opzij te zetten. Scholing en werkervaring verhogen de kwaliteit van het arbeidsaanbod. Uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden om geld opzij te zetten. De inleg, looptijd en opnamevoorwaarden verschillen per bank. Kiest u ervoor om uw geld voor langere tijd op zij te zetten met een gegarandeerde uitkering of kans op een hoger rendement, dan kunt u een levensverzekering afsluiten. De hoogte van uw voordeel is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bij de groene spaarvorm wordt het geld uitsluitend geïnvesteerd in bedrijven en instellingen die rekening houden met de natuur en het milieu. Groensparen, een goed alternatief met vaak nog een mooi rendement. Door een daling van koersen kan uw ingelegde bedrag minder waard worden. Een van de belangrijkste taken van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is het bevorderen van de werkgelegenheid.

Kiest u voor optimale zekerheid, dan kunt u sparen op flexibele spaarrekeningen of spaarrekeningen met een vaste looptijd. Doe de pensioentest en maak direct een afspraak met een Pensioenadviseur. Kun je beter sparen of beleggen in de levensloop?Laat de fiscus meesparen, maar let ook op je risicoprofiel en je doel. Zodat je later iets kunt kopen, of zodat je gewoon iets achter de hand hebt. Je wilt iets graag hebben, maar je hebt er niet genoeg geld voor. Een groene spaarrekening werkt in principe het zelfde als een gewone spaarrekening, echter er is één groot verschil. Op spaarrekeningen krijg je meestal meer rente als je je geld voor langere tijd vastzet. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kiest u om meer of minder risico te lopen door te kiezen uit de verschillende beleggingsfondsen. De looptijd van een spaardeposito ligt tussen de 1 en 10 jaar.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.