Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hoeveel kunt u lenen. Doe de leentest en ontvang direct een betrouwbaar advies
  Je kunt het te smoren vlees ook van te voren marineren
  Dit is dus wellicht het echte hoogste punt van Drenthe

Je werkgever en eventueel jijzelf financieren dit extralegaal pensioen.

Bank Pensioen

Bekijk onze aanbevolen beleggingen die helpen een fraai kapitaal bij pensioen bijeen te sparen. Ten slotte betaal je nog gemeentelijke opcentiemen. Je vertrouwt het toe aan een instelling die extralegale pensioenen beheert. Als u nog geen spaarrekening hebtGa langs in uw postkantoor.

Je laat het kapitaal staan bij de pensioeninstelling van je oude werkgever. De praktische karakteristieken zoals de fiscale voordelen, de verzekeringspremie . Ons land telt steeds meer gepensioneerden en steeds minder jongeren om de pensioenen te financieren. Als je van werkgever verandert, verlies je het opgebouwde kapitaal niet. Je werkgever en eventueel jijzelf financieren dit extralegaal pensioen. Indien gewenst kunt u ook uw stortingen tijdelijk onderbreken. Buiten fiscaliteit kunt u uw pensioen nog aanvullen met de verschillende formules voor de opbouw van een vermogen. De flexibele formules van Fortis Bank zorgen er voor dat uw inkomen na uw loopbaan op peil blijft en u bovendien kunt genieten van een extraatje bovenop. Meer gepersonaliseerde informatie of een afspraak met een van onze gespecialiseerde medewerkers. Meestal zijn de gestorte bijdragen een percentage van je loon. Wij worden automatisch op de hoogte gebracht van deze fout.

De werknemers, hetzij via hun werkgever in het kader van een groepsverzekering of hetzij rechtstreeks via vrijwillige stortingen voor de individuele levensverzekering, en de bedrijfsleiders. Als u kiest voor dagelijkse uittreksels betaalt u zodra het forfait overschreden wordt, d. De loketbediende helpt u met het invullen van de nodige documenten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.