Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De Brussels Investment Club BIC bestaat al meer dan dertig jaar
  Tata wil dat de huidige bestuurders van Corus in functie blijven
  Suez dat deels uit cash en deels uit Suez aandelen bestaat

Je spaarrekening is heel eenvoudig te beheren via Mijn Postbank.

Rente Rekening

Je spaarrekening is heel eenvoudig te beheren via Mijn Postbank. Spaarders die houden van vrijheid zonder verplichtingen. Als u de vrijheid wilt hebben om eventueel gebruik te maken van internetbankieren om 24 uur per dag inzicht te hebben in uw rekening. En uw spaargeld is altijd direct beschikbaar, zonder kosten. Wilt u advies op maat? Maak nu een afspraak met een adviseur. Hier heb je altijd en overal inzicht in je saldo en overschrijvingen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.