Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dinsdag vinden de verkiezingen voor het Amerikaanse Congres plaats
  Geen enkele stad in ons land kan wedijveren met de allure die Den Haag te bieden heeft
  Een aflossingsplan van een lening met constante aflossingen opstellen

Je kan afwijken van deze standaard regeling door een andere rente af te spreken.

Samengestelde Rente

Je kan ook een gehele andere verdeling overeenkomen dit moet binnen 3 maanden na overlijden. Als staartje worden de begrippen financial en operational lease verduidelijk. En dat het ook bruikbaar is voor korte termijn spreekt voor zich. Alles over pensioenen, en een 'onafhankelijk en deskundig advies'. Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst. Verder moeten de kosten van het aantrekken van het te investeren vermogen meegenomen worden.

Let op! De FOREXhandel kan tot aanzienlijke verliezen leiden en is zeker niet voor iedereen geschikt. Maar wellicht zijn daarover nog specifieke fiscale bepalingen. Mocht u menen rechten te hebben op teksten of afbeeldingen laat dit dan weten dan worden ze direct verwijderd. Die kosten zijn het geringste als de investering zo snel mogelijk wordt terugverdiend. In de vorige hoofdstukken hebben we kennis gemaakt met veel bedrijfseconomisch taalgebruik. Digitale informatiebron over het onderwerp "beleggen". Dat geldt heeft de ondernemer even mogen beethouden maar daarna is het toch weg.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.