Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De vrijstelling van de roerende voorheffing heeft betrekking op de renten verkregen gedurende d
  Vul on line uw financiering aanvraag in voor gepersonaliseerd advies over een hybride lening
  De rentevergoeding stopt op de dag dat u het geld van uw spaarrekening afboekt

Jan belt bij zijn onderbuur aan en vraagt of hij de volgende avond de stereo-installatie mag lenen.

Oren Lenen

De verenigingen die het oor lenen aan werknemers die menen het slachtoffer te zijn van pesterijen op het werk, hebben te kampen met moeilijkheden bij de interpretatie van de wetgeving. De wetgeving voorziet niet dat de preventie-adviseur de maatregelen die hij aan de werkgever heeft voorgesteld, meedeelt aan de klager. Jan belt bij zijn onderbuur aan en vraagt of hij de volgende avond de stereo-installatie mag lenen. Een getrouwd koppel ligt te slapen, wanneer plots de telefoon gaat om 03 00 in de morgen. Recent werd SeniorenNet veroordeeld wegens het aanbod aan links in het forum naar illegale muziek. Wanneer ze nattigheid voelt draait ze zich op haar rug. Er zitten een man en een vrouw in een visrestaurant.

Het gebruiken van een kredietopening is aanlokkelijk omdat het zo flexibel lijkt. Met werkdag worden alle dagen behalve zondag en feestdagen bedoeld. Als er een gat in zit zit er geen gat in, zit er geen gat in dan zit dan zit er een gat in. De klager is dientengevolge de eerste persoon die kan nagaan of de voorgestelde maatregelen gepast zijn, in de veronderstelling dat de feiten opgehouden zijn, ofwel kan hij de klacht laten verder zetten. Er lopen een dikke man en een dunne man over straat. De intrest is meestal zo hoog als het wettelijk mag. Op het terrein blijken de handelwijzen van de preventieadviseurs uiteen te lopen. Een cowboy komt de saloon binnen, slaat enkele borrels achterover, maar als hij vertrekt, merkt hij dat zijn paard gestolen is. Vraagt het ene blondje aan het andere blondje hoe ze aan de overkant moet komen.

De Zen Aurvana is een in-ear set die bij goed gebruik u bijna volledig isoleert van de buitenwereld, zodat u kunt genieten van de goede klank. Een blondje heeft het vermoeden dat haar vriend haar bedriegt met een andere vrouw. Even later komt hij terug met allemaal bloed om zijn mond. Een mooi meisje heeft haar armband laten repareren en komt het nu ophalen. Onverwachts gaat ze terug haar appartement binnen en ziet daar inderdaad haar man met een andere vrouw in bed. In dit opzicht is dit document enkel bestemd voor de werkgever. De eerste dag verft hij drie kilometer, de tweede dag 1 kilometer en de derde dag 300 meter. Jantje vraagt vijf euro aan zijn vader, maar zijn vader geeft hem niets. Sorry de gegevens die je hebt verstuurd zijn niet juist. Lies loopt met haar hond op straat en dan komt ze haar vriendin tegen. Het wordt gesteund door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Gemeente Molenbeek.

Staat een blondje aan de ene kant van de straat en een ander blondje aan de andere kant van de straat. Bewaar het bewijs dat je op het postkantoor krijgt. Sommigen zijn bereid die conclusies te bezorgen, andere weigeren dat en seponeren het dossier zonder de betrokken persoon daarvan op de hoogte te brengen. Zijn baas vindt dat vreemd en vraagt de Belg hoe het komt dat hij steeds minder verft. Er kwam een vrouw aanlopen en ze vroeg waarom Jantje huilde. De werkgever is trouwens niet verplicht deze voorstellen te volgen, zij hebben slechts een advieswaarde ten zijne opzichte. Probeer altijd een exemplaar van het contract op je gemak te lezen voordat je het tekent. Het is raadzaam om voorzichtig te zijn met elke vorm van krediet. Een man rijdt in zijn auto langs een bergweggetje de berg omhoog.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.