Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ik werk ook fulltime en volg daarnaast ook een avondstudie HBO
  Het stilzwijgen van de kredietnemer staat gelijk met de weigering het contract te verlengen; in
  Is de snelheid lager dan of gelijk aan 120 is er geen boete

Is de snelheid lager dan of gelijk aan 120 is er geen boete.

Boete Rente

Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. Het laatste van genoemde tijdstippen geldt als uitgangspunt. CortŤs, bereidt in versneld tempo zijn opvolging voor. In een derde oefening proberen we een Aflossingstabel op te stellen. Voor mondelinge opdrachten blijft het in het vorige lid omtrent risico bij vergissingen onverkort van kracht. Chef-kok Pirre Pluymers startte restaurants op in Antwerpen, New York en IndonesiŽ, maar nu moet je van het theaterhuis HetPaleis zijn om van zijn kookkunst te genieten. De nettowinst van Adecco is in de eerste negen maanden met 42 procent gestegen. Dat maakte de Duitse minister van FinanciŽn, Peer SteinbrŁck, vrijdag bekend. Het is niet negatief voor aandelen, want het tweede is noodzakelijk.

De huidige Spaarrichtlijn is het resultaat van een jarenlange politieke onderhandeling tussen de 15 EU-Lidstaten. Deze clausule werd in de Richtlijn ingeschreven op vraag van de Britten die anders vreesden dat de voor Londen zo belangrijke EURObond-markt zwaar zou verstoord worden. In de Richtlijn wordt veel aandacht besteed aan de zogenaamde uitbetalende instantie. Driejaarlijkse herziening eerder technische aspecten. Zeker nu er een omstreden Hollywoodfilm op komst is. De diamantsector belooft nultolerantie voor bloeddiamanten. Ga na of de waarde in de kolom links positief of negatief is.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.