Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De lift staat klaar de hoogste tijd om naar boven te gaan
  Japan is one of the most rapidly changing industrialized societies in the world
  Het programma omvat de rentepercentages vanaf 1934

Invoeringswet Wfsv, vinden hun weerslag in artikel 3.

Wet Financiering Sociale

Invoeringswet Wfsv, vinden hun weerslag in artikel 3. Het gebruik van dit persbericht is aan voorwaarden gebonden. Wet kinderopvang ten behoeve van de ouder die een persoon is als bedoeld in artikel 3. Categorie waarbinnen het boek valt conform de gestandariseerde NUR-indeling .

Beide zijn erop gericht de uitvoering van de sociale zekerheid efficiŽnter te maken. Het schema toont de taakverdeling van Belastingdienst en UWV. Tevens wordt het overgangsrecht geregeld en de bevoegdheden in verband met de invoering. Een Europees uniek 13-cijferig productnummer European Article Number om p. Walvis en Wfsv kunnen niet los van elkaar worden gezien. Goedkoop afhalen of thuisbezorging mogelijk via beslist. Van een boek worden meestal meerdere series gedrukt. Het loonbegrip artikel 4 CSV wordt opgenomen in artikel 3. Alle merken en de beste producten bekijken en online kopen of reserveren.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.