Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Internetbankieren zonder kosten en zonder beperkende voorwaarden.

Internet Rente

Deze Rentepunten kunt u direct gebruiken voor een aankoop in de Postbank Voordeelwinkel. Zelf een aanvullend pensioen opbouwen is voor veel Nederlanders bittere noodzaak. Nijntje spaarrekening, sparen voor uw kind of kleinkind tegen de hoogste rente. Dan ontvang je binnen 5 werkdagen je rekeningnummer. VvE of vereniging van eigenaren spaarrekening met de hoogste spaarrente. De handige schoudertas heeft een opvallende reflectiestrip, een doorzichtig vak voor bijvoorbeeld uw favoriete foto en een handige opening voor uw mp3-speler. Sluit hier direct uw spaarrekening tegen de hoogste rente.

Internetbankieren zonder kosten en zonder beperkende voorwaarden. In plaats van de handige schoudertas kunt u ook kiezen voor 10. Spaar tegen de hoogste rente van Nederland zonder voorwaarden. Alle genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Stichting of vereniging sparen tegen de hoogste spaarrente. Open een rekening en ontvang een leuk Nijntje kado!. Zakelijke spaarrekening tegen de hoogste rente zonder voorwaarden. Zakelijk sparen tegen de hoogste rente van Nederland zonder voorwaarden. Zet hem zo ook op Domeinforum, zal biedingen hier melden. Er komt binnenkort een nieuwe spaarvorm op de markt, het zogenoemde banksparen. Het is daarom raadzaam om persoonlijke codes en wachtwoorden geheim te houden en om een antivirus programma op uw computer te installeren.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.