Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Internetbankieren tegen de hoogste rente van Nederland.

Hoogste Spaarrente

Argenta internetsparen, sparen tegen de hoogste rente van Nederland volgens de consumentenbond. Een spaardeposito is een spaarvorm met een vaste rente en looptijd. Zakelijk sparen tegen de hoogste rente van Nederland zonder voorwaarden.

Zakelijke spaarrekening tegen de hoogste rente zonder voorwaarden. Nadeel van deze spaarvorm is dat er een minimum bedrag moet worden gestort. Internetbankieren tegen de hoogste rente van Nederland. Internetbankieren zonder kosten en zonder beperkende voorwaarden. Internetsparen hoogste rente volgens consumentenbond. Het tussentijds opzeggen kan wel maar kost meestal een behoorlijke boete. Nijntje spaarrekening, sparen voor uw kind of kleinkind tegen de hoogste rente. Ook een spaarpot voor later, bekijk dan ons spaar rente overzicht voor hoge spaarrentes. Het openen van een nieuwe spaarrekening is vaak heel gemakkelijk. Toch loopt u niet zomaar het risico om uw geld kwijt te raken als er onverhoopt iets gebeurt met zo'n bank. Spaar tegen de hoogste rente van Nederland zonder voorwaarden.

Sluit hier direct uw spaarrekening tegen de hoogste rente. Vaak staan er wat onbekendere of kleinere banken in de lijst met gunstige spaartarieven. Vooral de grotere banken introduceren met enige regelmaat nieuwe spaarrekeningen. Met de nieuwe rekeningen is door de banken beter tegenspel te bieden aan de concurrentie. Vroeger leverde geld iets op als je het naar de bank bracht. Er zijn genoeg turkse of russische banken waar je hoge rentes kunt krijgen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.