Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  In het totaal komt dit dan effectief op een opbrengst van 60 euro na 6 maanden
  Het is op zich wel logisch dat er zoiets als rente bestaat
  Training Interne Auditoren Lloyds In 2007 vonden twee trainingen voor interne auditoren en

Informatienota borgstelling in het kader van een kredietaanvraag.

Krediet Lening

Een andere keuken of een nieuwe computer? Wij luisteren naar uw wensen. Kom langs bij het Citibank agentschap in uw buurt met de bestelbon of aankoopfactuur van uw laptop. Zodra de overeenkomst is ondertekend, kan u over het geld beschikken. De jaarlijkse terugbetaling van het kapitaal is altijd gelijk.

Leent geld aan particulieren zonder tussenpersonen. Surfen, chatten, lessen voorbereiden, thesis schrijven. Vul de online aanvraag inZe wordt meteen behandeld.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.