Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Info over lenen, alle informatie bij elkaar op Overzicht.

Lenen

Lenen actueel Lagere rente en boete bij persoonlijke leningEen lagere rente, gemakkelijker afzien van een lening en lagere boetes bij een vervroegde aflossing van persoonlijke leningen. De verbouwing aan uw huis binnen handbereikMet eenáFlexibel Hypotheek Krediet leent u een hoog bedrag tegen gunstige voorwaarden, met uw woning als dekking. Voordelig of voordeliger lenen? Kijk hier en zie direct de rentestanden. Wilt u uw huis verbouwen? Met het Voordeelkrediet maakt u voordelig gebruik van de overwaarde op uw huis. Goedkoop lenen willen we allemaal, maar goedkoper lenen is niet alleen op basis van de rente. In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv.

Hiernaast kunt u berekenen hoe hoog het bedrag is dat u kunt lenen op basis van uw inkomen. Niet iedereen kan voor een lening bij een gewone kredietverstrekker terecht. Advies over lenen online, ontdek wat u maximaal kunt lenen. Dit bedrijf wordt aanbevolen door de Consumentenbond Geldgids. Hiernaast kunt u uitrekenen hoe hoog het bedrag is dat u kunt lenen op basis van uw inkomen. Profiteer daarvan! Kijk naar de actietarieven van Leengoedkoper. Lenen via internet is even veilig als via de bank of via een tussenpersoon, maar wel een stuk goedkoper. Voordelig lenen is een combinatie van rente, vorm en vrijheid van aflossing en verzekeringen.

Info over lenen, alle informatie bij elkaar op Overzicht. Na jaren van praten is het Europees Parlement tot een Europese Richtlijn voor consumentenkrediet gekomen. Vraag voordat u gaat lenen altijd een offerte aan, dit kan tegenwoordig erg makkelijk via internet. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Ook volgens de Consumentenbond is lenen via internet goedkoper. Indien voor het te verlengen materiaal leengeld gerekend wordt, zal dit opnieuw betaald moeten worden. Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Schuif hiernaast het blauwe blokje naar rechts en zie wat uw maandlasten zijn bij verschillende leenbedragen. Het Bureau Krediet Registratie, iedereen heeft er wel ooit van gehoord.

Lage rente Ún lage maandlasten bij Frisia Financieringen. Deze lening is geschikt als u een product met een beperkte levensduur aanschaft zoals bijvoorbeeld een auto. Schuif de blauwe blokjes naar rechts, zodat uw netto inkomen en woonlasten weergegeven worden. Heeft u extra geld achter de hand nodig? Met een Doorlopend Krediet heeft u een zeer flexibele lening met een lage rente, waarbij aflossen altijd kosteloos is. De tussenpersoon biedt meestal wel keuze, maar ontvangt een flinke commissie die uiteindelijk door u wordt betaald. Heeft u een eigen woning met overwaarde en een negatieve BKR-notering? Gebruik de overwaarde om uw notering te saneren. Verlengen kan maximaal drie keer, mits uw pas niet geblokkeerd en de titel niet gereserveerd is.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.