Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Indien u gewoon wilt sparen, maar niet elke maand geld opzij wilt leggen.

Asn Sparen

Indien u gewoon wilt sparen, maar niet elke maand geld opzij wilt leggen. Milieudefensie regelt voor u de notariŽle akte die daarvoor nodig is. Met een automatische incasso bouwt u met regelmaat vermogen op zonder omkijken. De Nationale Postcodeloterij is partner van Milieudefensie. Erfenis bestemmen per notariŽle akte U kunt een deel van uw nalatenschap aan Milieudefensie bestemmen. Als u regelmatig geld opzij wilt zetten, voor de korte of langere termijn, kunt u kiezen uit diverse. Gegevens en informatie zijn uit betrouwbaar te achten bronnen. Kies uit de vele spaarrekeningen van de Fortis Bank. Dan kunt u gebruik maken van de internet spaarregeling. Deze automatische incasso kan op ieder willekeurig moment gestopt worden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.