Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Indien de belegger deze lening kwijt wil, is de enige manier om deze te verkopen de markt.

Perpetuele Lening

Het debiteurenrisico geldt dus in extreme mate bij een eeuwigdurende lening. Mijn doel is prettig wonen tegen een redelijke maandlast, behoud van vermogen om later aan de kinderen over te dragen, waar mogelijk vermeerdering van vermogen. Vandaar dat alleen zeer goede debiteuren het zich kunnen permitteren dergelijke leningen uit te geven. Die kunnen tot op de cent nauwkeurig berekenen wat ze wanneer in moeten zetten. Indien de belegger deze lening kwijt wil, is de enige manier om deze te verkopen de markt. Door het grotere debiteurenrisico is de rentevergoeding ook om deze reden hoger dan op gewone obligaties. Ik ben een ongehuwde vrouw van 45 jaar met twee kleine kinderen. De voordeligste oplossing om geld vrij te maken is op een gewenst moment in de toekomst uw huis te verkopen en daarna te huren. Voordelen hiervan zijn risicospreiding, rendement, kwaliteitsbewaking en dagelijkse verhandelbaarheid.

Wanneer een team uit de National Football Leage wint volgt dat jaar een stijging. Hoe kunnen we dit uitvinden en wat is de wet? Ik woon in AustraliŽ. Het bewaken en veiligstellen van het werkkapitaal is voor hen dan ook het belangrijkste wat er is. Alles over beleggingsfondsen inclusief koersen, fondselector, modelportefeuille en nieuws. Ze had geen kinderen, maar alleen twee broers in het buitenland, waarvan ik er een ben. De overwaarde in uw huis is ook een vorm van pensioenreserve. Nu sta ik voor de keuze ofwel een hypotheek van 370.

Bij een gebrekkige liquiditeit kan dat moeilijk zijn en wordt een slechte prijs gemaakt. Abonneer u op de Beleggers Belangen Nieuwsbrief en ontvang deze nieuwsberichten zodra ze gepubliceerd worden. Bij voorkeur met producten met een totaal andere insteek. Afgelopen kwartaal was Nederland het enige EU-land dat economische krimp liet zien. De halfjaarcijfers van de meeste Nederlandse bedrijven zijn over het algemeen hoger uitgevallen dan verwacht. Op basis van tips, analyses, grafieken, jaarverslagen, adviseurs, goeroes en noem allemaal maar op. De boekhouder die we om de naam en het adres vroegen, laat ons dit niet weten, wat we zeer vreemd vinden. Veel van de gegevens zijn wat vaag en oncontroleerbaar, maar daar geeft de doorsnee beleggen helemaal niet om. Wij vermoeden, dat haar nalatenschap naar een nicht in Holland gaat. Het gebruik van dit persbericht is aan voorwaarden gebonden. Immers diverse aandelen hebben een historisch hoog dividendrendement.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.