Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Je spaarrekening is heel eenvoudig te beheren via Mijn Postbank
  Ik wil mijn hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten
  Beide depositohouders hebben recht op het tegoed op het deposito

In september 2007 is het allerlaatste cdeetje verkocht.

Cd Lenen

Voor de overige software moet je je installatie cd's gereed hebben. Is ook een optie, maar dan moet hij wel iemand kennen die het spel ook heeft. Maar geen nood! Je kunt nu je eigen beestachtige cd maken. Wat meenemen bij server plaatsen? Ik sta op het punt om binnenkort mīn server te colocaten, en dit is dan de eerste keer dat ik dit doe. Vervolgens moest ik de eerste cd plaatsen, ging goed, de tweede ging ook nog goed. Deze schrijvers zijn de hele middag aanwezig in de bibliotheek. Kopieer al de documenten die je wilt houden naar een cd of externe harde schijf. Woont u niet in de buurt van Rotterdam? Dan kunt u het grootste gedeelte van de muziekcollectie van de Centrale Discotheek lenen via uw eigen bibliotheek met onze dienst LeenDirect.

In september 2007 is het allerlaatste cdeetje verkocht. Herstart je computer en druk op F5, F7 of del, net wat nodig is om in je system setup te komen. Het kan ook zijn dat je bij je pc een cd hebt gekregen met daarop de drivers van de hardware van je pc. Benieuwd hoe je een computer in elkaar zet, hoe je je netwerk beveiligt of gewoon wat erallemaal voor informatie te vinden is op dit forum? Kijk dan ook eens naar de handleidingen. Het enige wat ik de laatste keer heb meegenomen was een stukkie papier met de passwords en de server zelf. De bibliotheek in Oss opent op woensdag 6 oktober van 13. Nu heb je tenminste de product keys van alle microsft programma's en als belangrijkste natuurlijk windows xp. Deze handleiding is bruikbaar als je enigzins handig bent met computers. Ik heb Mafia al een tijdje liggen en voor ik mijn niuwe pc had speelde ik bij een nonkel van me, en nu ik eindelijk een niuwe pc heb stopt ie steeds met instaleren net voor het gedaan is. Iets dat goed gediagnosticeerd wordt, kan genezen worden. Schrijf van alle hardware de configuratie op vouw de + uit en schrijf op wat daar achter staat.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.