Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Wilt u een aanvullende hypotheek voor uw verbouwing. Maak dan een afspraak met de Postbank hypo
  Op één belangrijk aspect rond de nieuwe verslaggeving Lumpsum blijken nog steeds misverstanden
  De liefde kost aan menigeen zijn gansche spaarbankboekje

In een eerlijke economie heeft een bank 1 miljard uit te lenen.

Oor Lenen

Een hypothecaire lening kan een lange looptijd hebben. Vraag blijft hoe je dat dan oplost als je het huidige systeem wel zo wil houden. Het zou kunnen dat het een gewetenloze, doelbewuste man verbergt. Een hypothecaire lening is een krediet waarbij er sprake is van een onderpand een huis. Zorg dat je ergens een schouder hebt om op uit te huilen, want het gaat niet in je koude kleren zitten. Lieke80 in Jezelf blauw krabben? Ik heb bijna nooit blauwe plekken. Bij de Centrale Discotheek Rotterdam vindt u meer dan 300. Maar er moet toch iets hebben gezeten wat zo enorm begon te .

Hoezo heb je er spijt van als ik vragen mag?Ik hou van jou is niet de sleutel tot de ander. Ultieme vrijheid is het recht om te geloven dat 2+2=5. Maak geen ruzie met mensen die niet willen luisteren.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.