Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hoeveel kan ik besparen.Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten
  Bij verzekerd sparen kan de fiscus met u meesparen zodat het extra belastingvoordeel oplevert
  Jan belt bij zijn onderbuur aan en vraagt of hij de volgende avond de stereo installatie mag le

Ik wil mijn hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten.

Huis Hypotheek

Maak dan een afspraak met uw Postbank hypotheekadviseur. Het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Met een nieuwe hypotheek kunt u een nieuwe auto kopen of een boot voor in de warme zomer. Zonder dat uw leef omstandigheden veranderen kunt u vaak al een aanzienlijk bedrag besparen. Met het Postbank Nieuwbouwpakket profiteert u van een zeer scherpe hypotheekrente en veel voordeel bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Hier vind je onafhankelijke informatie en goede voorlichting. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 1x per week een overzicht van de nieuwe artikelen op Sync. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het oversluiten van bestaande hypotheken.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.