Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Ik ontvang graag een offerte voor een voordelige lening.

Voordelig Lenen

Goedkoop lenen willen we allemaal, maar goedkoper lenen is niet alleen op basis van de rente. Na jaren van praten is het Europees Parlement tot een Europese Richtlijn voor consumentenkrediet gekomen. Ik ontvang graag een offerte voor een voordelige lening. Na jaren van praten is het Europees Parlement tot een Europese Richtlijn voor consument. Vraag voordat u gaat lenen altijd een offerte aan, dit kan tegenwoordig erg makkelijk via internet. Voor verdere vragen kunt u zich tot deze aanbieders richten. Advies over lenen online, ontdek wat u maximaal kunt lenen. Nog meer financiŽle ruimte, bijvoorbeeld voor aanschaf van voorraden. De fluctuaties op uw Zakelijke Girorekening opvangen.

Postbank toetst uw kredietwaardigheid onder andere bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Het Bureau Krediet Registratie, iedereen heeft er wel ooit van gehoord. MisterMoney zet de meest voorkomende soorten leningen voor je op een rijtje. In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Altijd en overal zakelijk bankieren met Mijn Postbank. Veel mensen doen het, maar niet iedereen weet wat de mogelijkheden zijn. Hiermee worden veel regels voor geldleningen tussen de 200 euro en 75. Er zijn diverse aanbieders op de markt die mensen met een BKR-codering een lening of hypotheek willen verstrekken.

Niet iedereen kan voor een lening bij een gewone kredietverstrekker terecht.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.