Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Ik krijg binnenkort geen lening meer en ben nog steeds studerende.

Studie Lening

Als u een studentenkrediet hebt afgesloten en u hebt daarnaast een lening bij de Informatie Beheer Groep en daarnaast staat u ook nog rood bij uw bank wordt de totale schuld wel hoog. Uit zijn huidige relatie heeft meneer de Wit nog een kind Bram van Sandra. Ik krijg binnenkort geen lening meer en ben nog steeds studerende. Ik vroeg me af of iemand tips heeft in mijn situatie. Mijn ouders kunnen mijn studie niet betalen of slechts een klein deeltje ervan.

Met een Lening op afbetaling komt u niet voor verrassingen te staan. Bedenk dus van te voren of het geld noodzakelijk is. Wij hebben speciaal voor u het Studiekrediet ontwikkeld. Ik heb hier een casus en weet niet zo goed hoe en wat. Ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Viva. Ben je heel trots op je lijf en wil je dat aan heel Viva-lezend Nederland laten weten? .

Vraag altijd een aantal offertes aan bij aanbieders, zodat u zelf kunt bepalen waar u het goekdoopste kunt lenen, tegen de voorwaarden die het beste passen bij uw specifieke wensen. Korte looptijd of liever lage maandlasten? Het hangt allemaal van uw persoonlijk situatie af en wij komen u daarin graag tegemoet. Beetje creatief nadenken scheelt al heel veel geld. Wat een heerlijk zonnetje! Het is pas februari, maar we kunnen nu gewoon het terras al op nou ja, . Alleen rente betalen over het opgenomen deel van de limiet. Alle ambities rond de kenniseconomie ten spijt gaat het kabinet toch extra geld halen bij de student. Ik vroeg me af of iemand een oplossing kanbedenken voor mijn probleem. Chris zet dit op papier en zal het terug betalen als Chris zijn huis heeft kunnen verkopen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.