Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Ik hoop dat iemand met een goed hart het me wil lenen.

1000 Euro Lenen

Ik moet zo snel mogelijk 600euro bij elkaar zien te krijgen, anders sta ik op straat, Ik betaal 80euro per maand terug w . Ik betaal u in termijnen terug of kan er voor werken. Ik heb zsm een lening nodig van 1600 euro anders wordt ik mijn huurwoning uitgezet, please we kan mij zsm helpen, ik heb . Indien u uw handelswaren of diensten in een andere rubriek wilt plaatsen, selecteer dan de gewenste rubriek. Ik hoop dat iemand met een goed hart het me wil lenen.

Het WinterkredietKomt u ook geld tekort?Met het Winterkrediet zit u er warmpjes bij. Frisia FinancieringenKies ook voor lage maandlasten!Leen bij de nr. Bij cash Bob kunt u een minilening krijgen , binnen 10 minuten op je rekening. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het rentepercentage hoger uitvallen. Doordat ik jammer genoeg met de verkeerde persoon n relatie heb gehad. NoodkredietEven krap bij kas?Staat u rood, geen nood. Persoonlijke lening afsluiten met of zonder een bkr notering, vraag aanbod. Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Als je van jezelf weet dat je niet goed met geld kan omgaan, dan moet je er niet aan beginnen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.