Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Handige tips van oma voor koken schoonmaken gezondheid geldbesparen die vooral milieuvriendelij
  Deze financiering is uitermate geschikt als u uw huis wilt verbouwen
  Een speciale rekening voor kinderen met beperkende voorwaarden

Ik hoop dat deze tips over Frisia Financieringen behulpzaam kunnen zijn bij het afsluiten van een Frisia lening.

Frisia Financieringen

Hoeveel kan ik maximaal lenen?Hoeveel kan ik maximaal lenen?Uiteraard wilt u weten hoeveel u maximaal kunt lenen. Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt. Het kan altijd voorkomen dat u voor grote uitgaven komt te staan, terwijl u op dat moment niet over . Bijvoorbeeld voor de aankoop van een auto of motor. Goedkoop geld lenen via internet doe je hier! Vraag hier diverse leen offertes aan voor goedkope leningen via internet. Deze geeft de mogelijkheid tot een bepaald maximum geld te lenen en is flexibel.

Er wordt een variabele rente betaald over het opgenomen deel en aflossen is boetevrij. Soms heb je uitgaves waar even wat extra geld voor nodig is. Wilt u uw huis verbouwen? Met het Voordeelkrediet maakt u voordelig gebruik van de overwaarde op uw huis. Wanneer vervroegd wordt afgelost, kan een boete worden toegepast. Gebruik je het geld voor verbouwing aan je huis, is het geld aftrekbaar van de belasting. Een hypotheek wordt meestal gebruikt bij een lening voor een huis of schip. Heeft u extra geld achter de hand nodig? Met een Doorlopend Krediet heeft u een zeer flexibele lening met een lage rente, waarbij aflossen altijd kosteloos is. Binnen een vastgestelde looptijd met een vaste rente wordt er maandelijks afgelost en rente betaald. Het rekeningnummer wordt alleen gebruikt om uitbetalingen te doen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.