Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Voor leningen of een doorlopend krediet tegen een vaste lage rente
  Ik wil mijn hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten
  Vind immobiliŽn om te kopen of te huren in Hasselt

Ik heb nu in tussen tijd inderdaad krukken via de thuiszorgwinkel.

Krukken Lenen

Ik heb ook van die mooie blauwe ergonomische krukken met softgrips en ik ben er erg blij mee. Dit staat daar helemaal los van dus dat kan allebei. Ja het is echt erg als je niet meer kan doen wat je wilt,ik moet nu dus eigenlijk wat brieven hier in de buurt gaan gezorgen maar ik weet dat ik na twee straten niet verder kan,ik heb dan zoiets van dan maar krukken. Het houdt de spieren soepel en zorgt voor een goede doorbloeding van de benen. Het is niet zo dat ik geld teveel heb, helaas, maar om nu eerst dit allemaal te moeten doen voor een paar krukken. Op dit moment staan ze gelukkig in de kast te verstoffen maar ik heb ze al regelmatig gebruikt sinds ik ze vorig jaar heb gekocht. Ik vind krukken een investering waar je jaren plezier van kan hebben. Ik heb nu in tussen tijd inderdaad krukken via de thuiszorgwinkel. Bij de huisarts maar via de reumatoloog kan vast ook wel. Als je ze nodig hebt haal je ze zo weer te voorschijn vind ik persoonlijk wel fijn en hygienisch. Gezeur krijg je toch als je de ene dag met en de andere dag zonder krukken loopt, dan mogen ze van mij dus ook wel een beetje opvallen.

Bij deze krukken worden de bekken optimaal ondersteund. Ik heb ze ook aangevraagt hoor maar in de tussentijd gebruik in die van de thuiszorg omdat ik niet zonder wil zitten. Eerst langs je huisarts, dan nog laten bekijken door de verzekeraar of je er wel recht op hebt en dan nog wachten tot je ze eindelijk hebt. Moeten we allebei lid blijven van de VerenigingNee, ťťn lidmaatschap per huishouden is voldoende. Ik kom niet meer vooruit joh!!Is niet normaal meer.

Ze hadden wel een ander model dat voor softgrip door moest gaan maar die voelde voor mij heel onstabiel dus heb ik ff doorgezeurd dat ik toch die andere kreeg. Vooral omdat ik ze regelmatig nodig heb, ik heb ze altijd in de auto staan voor het geval het ineens slechter gaat. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u ons bellen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.