Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De lening ten laatste terugbetalen als je 75 jaar wordt
  Zorgverstrekking is een continuŁm met de patiŽnt in het centrum
  Loop eens door de volgende informatie over de hypotheekrente

Ik heb een rekening toegevoegd van mijn partner maar ik kan hier niet op Internetsparen.

Aex Sparen

Ik heb een rekening toegevoegd van mijn partner maar ik kan hier niet op Internetsparen. Ik wil mijn afrekeningen downloaden in Mijn Postbank. Ik zie mijn eigen girorekening niet, wel die van mijn partner. Studenten > Klantenservice > Veelgestelde vragen > Mijn Postbank. Er worden nu in een nieuw venster een aantal documentgegevens gevraagd waarmee u zorgt dat het bestand op de juiste manier wordt geopend. Na zes jaar is, bij een rente van 4 procent, een verlof mogelijk van vier tot vijf maanden. Wanneer u wilt internetbankieren met een zakelijke Girorekening, kunt u gebruik maken van Girotel Zakelijk met Girotel Online.

Kan ik rekeningen van anderen die ik ook beheer toevoegen aan ĎMijn Postbank. Via software van Bankingtools waarmee u uw transactiegegevens uit Mijn Postbank. Het is helaas nog niet mogelijk om afschriften in Mijn Postbank te printen. Periodieke overschrijvingen automatisch laten uitvoeren. Voor klanten van Postbank heeft Bankingtools een speciaal aanbod. Waar vind ik een handleiding voor internetbankieren met Mijn Postbank. Kan ik met mijn zakelijke Girorekening ook gebruik maken van Mijn Postbank. Vraag hier een gebruikersnaam en wachtwoord aan voor Mijn Postbank.

De Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling VBDO is een actieve vereniging voor zowel particuliere als institutionele beleggers. Tijd om te kopen? Of stort de markt in? Makelaars voorspellen een hausse als in de jaren negentig. Uw actuele saldo bekijken en in een paar seconden geld overschrijven. Dit zijn de algemene voorwaarden van Mijn Postbank. Met rekeningen van anderen die u aan Mijn Postbank. Hier is echter een handtekening van de rekeninghouder voor nodig. Dit product is door geen van onze gebruikers beoordeeld. Wat zijn de algemene voorwaarden van Mijn Postbank.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.