Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Bekijk de aanbieders en vergelijk de rentetarieven
  Wordt vaak gebruikt als rating of advies analisten
  Het aantal aandelen van Zwitserland dat je wilt kopen

Ik ben uit de echt aan het scheiden en moet een opleg betalen.

Hoeveel Kan Ik Lenen

Deze vermeerdering geldt niet wanneer de woning wordt gebouwd na afbraak van een ongeschikte woning op hetzelfde perceel. De punten voor Proton worden toegekend bij het opladen van uw kaart en niet per betaling in de winkel. Het leningsaanbod is de brief die u van het Vlaams Woningfonds ontvangt op het ogenblik dat uw dossier volledig in orde is. Normaal duurt de procedure van de leningsaanvraag niet meer dan 3 maanden. Ik ben uit de echt aan het scheiden en moet een opleg betalen. Tot slot dient de woning ook verzekerd te zijn tegen brand. Daarom kunnen soms grotere terugbetalingen worden aanvaard.

Tabnum2 = 2, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 10. De punten worden individueel per verzekeringsnemer berekend en daarna worden de individueel gespaarde punten samengeteld. Ook de aankoop van een perceel bouwgrond behoort tot de mogelijkheden. Alle leningen van het Vlaams Woningfonds zijn hypothecaire leningen. Dit zijn kosten die verband houden met de registratie van uw aankoopakte.

Indien u een woning aankoopt, zijn er steeds aankoopaktekosten mee verbonden. Het maximum van 95 pct wordt tot 90 pct teruggebracht wanneer de terugbetaling van de lening niet volledig gewaarborgd is door een levensverzekering. Het Vlaams Woningfonds bezorgt het leningsbedrag nooit rechtstreeks aan ontleners. Hoe lager het netto belastbaar inkomen, hoe voordeliger de rentevoet.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.