Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Obligaties waarvan de rente en aflossing zijn verzekerd
  De schuldeiser beschikt over het recht van hypotheek
  Flexibel beleggingsfonds in aandelen of obligaties

Iedere specifieke situatie vraagt om een advies op maat.

Advies Hypotheek

Iedere specifieke situatie vraagt om een advies op maat. De laagste rente kan worden verkregen door het invoeren van juiste gegevens. Doorgaans kan de hoogst maximale hypotheek worden verkregen bij een keuze van een 6-jaars rente. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen.

Ook de gekozen rentevast-periode heeft invloed op de maximale hypotheek. Dan bent u bij Webzo hypotheken aan het juiste adres. Bij een gewenst hypotheekbedrag, dient rekening te worden gehouden met de bijkomende kosten; denk aan eventuele boeterente bij oversluiting, de reguliere notariskosten en afsluitprovisie. Dit komt, omdat iedere geldverstrekker buiten de NHG zijn eigen acceptatie-regels heeft. De verhouding van de waarde van de woning en de huidige of gewenste hypotheek is daarbij doorslaggevend. Achtergrond informatie over allerlei zaken die met hypotheken te maken hebben. Voer de gegevens van uw hypotheekofferte in en zie direct hoeveel provisie u terug kunt krijgen bij het afsluiten van uw hypotheek via Independer. Afhankelijk van uw situatie en persoonlijke voorkeuren worden zaken afgeleid als het aantal leningdelen, de hoogte van het hypotheekbedrag, de aflosvorm, de rentevaste periode en mogelijk een belegging. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Dit heeft tot gevolg dat starters eerder een woning kunnen kopen, een verbouw sneller haalbaar is en een oversluiting aantrekkelijk kan zijn.

Een hypotheekadviseur van Independer of één van onze geselecteerde partners helpt u graag bij het vinden van de beste hypotheek in uw situatie. Bij de invoer van dezelfde en juiste gegevens kunnen andere maximale bedragen naar voren komen. Wilt u weten waar u de laagste rente krijgt of wie de beste vooorwaarden heeft? Maak hier een vergelijking van bijna alle aanbieders en vraag een offerte aan. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Attentiv heeft financieel adviseurs in dienst en is verspreid over heel Nederland. Er zijn zo veel verschillende rentes als er aanbieders zijn.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.