Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Er dreigt een humanitaire crisis voor 4 miljoen mensen in Mali Niger en MauritaniŽ tenzij de do
  Het stilzwijgen van de kredietnemer staat gelijk met de weigering het contract te verlengen; in
  Ja dat doet ze maar op enkele onderling zeer verschillende manieren

Iedere maand betaal je een deel van deze lening terug.

Geld Lening

Persoonlijke en hartelijke relaties en een professionele dienstverlening vormen de kern van de business van de bank. Het Landbouwkrediet is de partner van de rurale gemeenschap in BelgiŽ. Iedere maand betaal je een deel van deze lening terug. Lenen, Betalen, wonen, sparen en beleggen, gezin beschermen,en meer. Wij zijn ťťn van de grootste specialisten voor particulier geld te lenen. Advies specifiek afgestemd op uw persoonlijke situatie. Een rente of een intrest overeenkomen met de persoon of de instelling die het geld verstrekt is een zaak, de terugbetaling ervan is natuurlijk een andere. Geld leen je en hiervoor betaal je intrest aan de bank. In dat geval is de tussenkomst van een revisor verplichtend omdat de inbreng van de vordering de aard heeft van een inbreng in natura. Een nieuwe wagen, een verre reis, het huis opknappen .

Leent geld aan particulieren zonder tussenpersonen. Belangrijk is wel dat je deze afbetaling met intrest vlot aankan. Vlaams woningfonds voor grote gezinnen helpt met hypothecaire leningen. Een familielid of een vriend is niet altijd bereid om een aanzienlijk bedrag voor te schieten en mocht dit toch het geval zijn dan hebt u dit misschien liever niet. Vul on line uw financiering aanvraag in voor gepersonaliseerd advies over particulier geld lenen.

Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil. Het leven is er om van te genieten en KredietService helpt U daarbij. Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. Een pand of waardepapieren aandelen, kasbons, obligaties enz. Wij bieden scherpe rentevoeten voor een lage rente lening. Wij bieden kredieten voor alle doelen snel en discreet,online aanvraag mogelijk.

Geld lenen aan derden is wettelijk gereglementeerd. Het is dus duidelijk dat vooral financieel gezonde ondernemingen in aanmerking komen. Wanneer u particulier geld wil lenen bij KredietService kan u rekenen op persoonlijk, professioneel advies en een snelle binnen 1 uur!, objectieve beslissing. Wij hebben de gepaste oplossing voor U, snel, eenvoudig en discreet.

In 4 eenvoudige stappen loodsen wij u door de procedure. Het is in feite een eenvoudige vorm van financiering in vergelijking met bijvoorbeeld het inschrijven op aandelen of obligaties uitgegeven door de vennootschap. Belangen, onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Beleggerscommunity met originele observaties, meningen en beleggingsideeŽn. Er kunnen zich in de loop der jaren heel wat onvoorziene situaties voordoen waardoor u misschien niet meer in staat zult zijn om alles terug te betalen. Vermijdt in ieder geval dat u een betaling vergeet om welke reden dan ook.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.